Krijtje Koning voor kids

Krijtje Koning voor kids

Print deze waardebon en haal in één van de Wibra winkels een doosje stoepkrijt en maak op Koningsdag een vrolijke stoeptekening. Maak een foto van je tekening en upload die op deze website. De mooiste Krijtje Koning kunstwerken maken kans op heel veel leuke prijzen. Met als hoofdprijzen een cool skateboard om de stoep onveilig te maken, spelletjespakketten en een JBL-speaker. Je kunt ook een foto van je kunstwerk versturen naar je opa of oma of zelfs naar de koning!

Leuke krijt-ideeën

Met stoepkrijt kan je van alles tekenen. Teken de koning of maak een kleurige dierentekening op het terras van je tuin. Of een geometrisch kunstwerkje op je balkon. Je kunt ook een hinkelbaan tekenen op de speelplaats. Teken een regenboog, ga er bovenop liggen en maak een foto. Zo speel je de hoofdrol in je eigen stoeptekening! Bekijk deze leuke ideeën voor extra stoepkrijt-inspiratie.

Waar mag je krijten?

Je mag niet zomaar overal stoepkrijten. Bijvoorbeeld niet op wegen waar verkeer rijdt, muren of stoepen van andere mensen of op auto’s of bomen. Vraag dus van tevoren even aan je ouders of een volwassene of de plek waar jij wilt gaan krijten oké is.