Krijtje Koning voor kids

Maak voor Koningsdag een vrolijke stoepkrijttekening, fotografeer je kunstwerk en upload die op deze website. De mooiste Krijtje Koning kunstwerken maken kans op heel veel leuke prijzen. Met als hoofdprijs een dagtripje voor het hele gezin naar Preston Palace Family Resort. Andere te winnen prijzen zijn een jaarabonnement op Donald Duck, een Wibra Wieb-pakket, een knutselpakket, een spelletjespakket, een buitenspeelpakket en een lunchset.

Leuke krijt-ideeën

Met stoepkrijt kan je van alles tekenen. Krijt met behulp van de Wieb werktekening je eigen Wieb. Download het Krijtje Koning sjabloon, knip de oranje vlakken uit en krijt het kroontje in. Ga eronder liggen en maak een selfie. Zo speel je de hoofdrol in je eigen stoepkrijttekening! Voor nog meer leuke ideeën bekijk onze stoepkrijt inspiratie.

Waar mag je krijten?

Je mag niet zomaar overal stoepkrijten. Bijvoorbeeld niet op wegen waar verkeer rijdt, muren of stoepen van andere mensen of op auto’s of bomen. Vraag dus van tevoren even aan je ouders of een volwassenen of de plek waar jij wilt gaan krijten oké is.